Sou aquí: La Nit Canallesca > Votacions

Vota els candidats als premis de LNC'17

 

Per conèixer i votar els candidats als premis de La Nit Canallesca 2017, només cal entrar a la Intranet de la web.

SI JA VAS VENIR O VOTAR L'ANY PASSAT: Ja estàs donat d'alta com a usuari al web. El teu nom d'usuari és la primera part de la teva adreça electrònica (si el correu fos Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , l'usuari a introduir seria "joangarcia"). La contrasenya per defecte és 'garraf', però si la vas canviar i no la recordes pots demanar-ne un recordatori automàtic.

En el cas que hagis canviat l'adreça electrònica amb la que et vas inscriure l'any passat hauràs d'enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per demanar que t'actualitzem les dades.

SI VOLS VENIR O VOTAR AQUEST ANY PER PRIMERA VEGADA: Encara no ets membre de la comunitat, però pots sol·licitar l'alta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

No cal venir al sopar per poder votar. Ni votar és obligatori per qui vulgui venir al sopar. Però per a qualsevol de les dues coses s'ha d'estar registrat.Intranet

Organitza

Bàner