Sou aquí: La Nit Canallesca > Menú

El sopar

Pica-pica

 

Amanida de formatges variats amb vinagreta de fruits vermells

Musclos a la marinera

Croquetes de pagès

Patates braves

 

Plat principal

(a triar-ne un entre les dues opcions)


Confit d'ànec amb salsa de ceps

o

Bacallà gratinat amb allioli de mel

 

Postres

 

Pa, vi, aigua i cafè

 

RECORDEU:

  1. Cal escollir un plat principal (accedint a la Intranet)
  2. S'ha de fer el pagament del sopar per avançat al número de compte ES69 0081 0050 1500 0139 3045 de Banc Sabadell.  El preu és de 25 euros per als socis i sòcies de l'APG i 29 euros per a la resta. Al fer el pagament cal indicar el nom complet.
  3. Les persones amb intoleràncies, al·lèrgies, etc., contacteu-nos a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

Intranet

Organitza

Bàner