Sou aquí: La Nit Canallesca > Menú

El sopar

Pica –pica:

Copeta de crema

Mini amanida de formatge fresc i codony

Musclos al vapor

Coca d'espinacs amb formatge de cabra

Croquetes d'au casolanes

Manxego amb codony

 

Plat principal:

(a triar-ne un entre aquestes opcions)

Llobarro al forn amb tomàquet i olivada

o

Ànec lacat amb poma

o

Rossejat de Fideus amb allioli


Postres:

(a triar un entre aquestes opcions)

Coulant de xocolata

o

Pastís de Sant Marc

o

Mel i mató amb nous


Pa, vi, aigua i cafè

 

RECORDEU:

  1. Cal escollir un segon plat (accedint a la Intranet)
  2. Cal escollir un postre (accedint a la Intranet)
  3. S'ha de fer el pagament del sopar per avançat al número de compte ES69 0081 0050 1500 0139 3045 de Banc Sabadell.  El preu és de 25 euros per als socis de l'APG i 29 euros per al no socis. Indica el teu nom complet.

 

 

Intranet

Organitza

Bàner