Sou aquí: La Nit Canallesca > LNC'19

Tot el que has de saber sobre LNC'19

 

Quan i on és?

La Nit Canallesca 2019 se celebrarà el divendres 22 de novembre a les 21.00 h, i tindrà lloc al Restaurant del Foment de Vilanova i la Geltrú (carrer Santa Madrona 1-3, 1r pis / plaça de les Cols).

 

Quant costa?

25 euros per als socis i sòcies de l'Associació de Periodistes del Garraf i 29 euros per a la resta. El pagament s'ha de fer per avançat al número de compte ES69 0081 0050 1500 0139 3045 de Banc Sabadell indicant el nom complet.

 

Què hi haurà?

La Nit Canallesca és el sopar on els i les periodistes del Garraf es troben en un ambient distès i lluny de la feina. Durant la vetllada, que comptarà amb una actuació musical, s'entregaran els premis i reconeixements comarcals en les diferents categories.


Com apuntar-s'hi?

Per venir al sopar només cal entrar a la Intranet del web i escollir una de les opcions de segon plat que s'ofereixen. Per finalitzar la inscripció cal fer l'ingrés del cost del sopar per avançat.

SI JA VAS VENIR O VOTAR EN EDICIONS ANTERIORS: Ja estàs donat d'alta com a usuari al web. El nom d'usuari és la primera part de la teva adreça electrònica (si el correu fos Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , l'usuari a introduir seria "joangarcia"). La contrasenya per defecte és "garraf", però si la vas canviar i no la recordes pots demanar un recordatori automàtic.

En el cas que hagis canviat l'adreça electrònica amb la qual et vas inscriure hauràs d'enviar un mail a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per demanar que t'actualitzem les dades.

SI VOLS VENIR O VOTAR AQUEST ANY PER PRIMERA VEGADA: Encara no ets membre de la comunitat, però pots sol·licitar l'alta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

Intranet

Organitza

Bàner