Sou aquí: La Nit Canallesca > LNC'17

Tot el que has de saber sobre LNC'17

 

Quan i on és?

La Nit Canallesca 2017 és el divendres 12 de maig a les 21.00 h. Enguany se celebra de nou al Restaurant La Fitorra de l'Hotel Cèsar, situat al carrer Isaac Peral, 4 de Vilanova i la Geltrú, al costat del passeig Marítim.

 

Quant costa?

LNC'17 rebaixa una mica el preu de les darreres edicions: 25 euros per als socis de l'Associació de Periodistes del Garraf i 29 euros per als no socis. El pagament s'ha de fer per avançat al número de compte ES69 0081 0050 1500 0139 3045 de Banc Sabadell indicant el nom complet.

 

Què hi haurà?

Com cada any, LNC'17 comptarà amb el sopar on els periodistes del Garraf es trobaran en un ambient distès i lluny de la feina. Durant la vetllada, que comptarà amb una actuació musical, s'entregaran els premis i reconeixements comarcals en les diferents categories.


Com apuntar-s'hi?

Per venir al sopar només cal entrar a la Intranet del web i escollir una de les opcions de segon plat i de postres que s’ofereixen. Per finalitzar la inscripció, cal fer l’ingrés del cost del sopar per avançat.

SI JA VAS VENIR O VOTAR L'ANY PASSAT: Ja estàs donat d'alta com a usuari al web. El teu nom d'usuari és la primera part de la teva adreça electrònica (si el correu fos Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , l'usuari a introduir seria "joangarcia"). La contrasenya per defecte és 'garraf', però si la vas canviar i no la recordes pots demanar-ne un recordatori automàtic.

En el cas que hagis canviat l'adreça electrònica amb la que et vas inscriure l'any passat hauràs d'enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per demanar que t'actualitzem les dades.

SI VOLS VENIR O VOTAR AQUEST ANY PER PRIMERA VEGADA: Encara no ets membre de la comunitat, però pots sol·licitar l'alta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

Intranet

Organitza

Bàner