Sou aquí: La Nit Canallesca > Contacte

Contacte

Si vols contactar amb l'equip que organitza La Nit Canallesca 2017 pots enviar un mail a:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Vols accedir a la Intranet per votar i apuntar-t'hi?

Tots els i les periodistes que visquin o treballin a la comarca del Garraf poden ser usuari d'aquesta web, per poder votar als candidats als premis i apuntar-se al sopar de La Nit Canallesca (escollint plat). Es poden fer les dues coses (votar i apuntar-s'hi) o només una d'elles (votar però no venir a sopar o apuntar-s'hi al sopar i no votar).

En accedir a la Intranet de la web es poden conèixer els candidats de les diferents categories i votar-los. Però a més, es pot accedir al menú del sopar i escollir el segon plat.

SI JA VAS VENIR O VOTAR L'ANY PASSAT: Ja estàs donat d'alta com a usuari al web. El teu nom d'usuari és la primera part de la teva adreça electrònica (si el correu fos Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , l'usuari a introduir seria "joangarcia"). La contrasenya per defecte és 'garraf', però si la vas canviar i no la recordes pots demanar-ne un recordatori automàtic.

En el cas que hagis canviat l'adreça electrònica amb la que et vas inscriure l'any passat hauràs d'enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per demanar que t'actualitzem les dades.

SI VOLS VENIR O VOTAR AQUEST ANY PER PRIMERA VEGADA: Encara no ets membre de la comunitat, però pots sol·licitar l'alta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

Intranet

Organitza

Bàner