Sou aquí: La Nit Canallesca > Contacte

Contacte

Si vols contactar amb l'equip que organitza La Nit Canallesca 2019 pots enviar un mail a:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Vols accedir a la Intranet per votar i apuntar-t'hi?

Tots els i les periodistes que visquin o treballin a la comarca del Garraf poden ser usuaris d'aquest web per poder votar les candidatures als premis i apuntar-se al sopar de La Nit Canallesca. Es poden fer les dues coses (votar i apuntar-s'hi) o només una d'elles (votar però no venir a sopar o apuntar-se al sopar i no votar).

En accedir a la Intranet del web es poden conèixer les candidatures de les diferents categories i votar-les. Però, a més, es pot accedir al menú del sopar i escollir el segon plat.

SI JA VAS VENIR O VOTAR L'ANY PASSAT: Ja estàs donat d'alta com a usuari al web. El nom d'usuari és la primera part de la teva adreça electrònica (si el correu fos Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , l'usuari a introduir seria "joangarcia"). La contrasenya per defecte és "garraf", però si la vas canviar i no la recordes pots demanar un recordatori automàtic.

En el cas que hagis canviat l'adreça electrònica amb la qual et vas inscriure hauràs d'enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per demanar que t'actualitzem les dades.

SI VOLS VENIR O VOTAR AQUEST ANY PER PRIMERA VEGADA: Encara no ets membre de la comunitat, però pots sol·licitar l'alta a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

Intranet

Organitza

Bàner